Website uit de lucht

Donderdag 29 september 2016 door edvar

Bijna 10 jaar geleden, in 2007, hebben Daniëlle Horenberg en Edvar van Daalen een fantastische reis rond de wereld gemaakt. Alle ervaringen werden met familie en vrienden gedeeld door middel van een zelfgemaakte blog op www.ContinentHopping.com.

Deze blog heeft bijna 10 jaar online gestaan, maar door de zeer verouderde techniek (Wordpress 2.0.3) en een toenemend misbruik door hackers, is besloten om de Wordpress website uit te schakelen. Omdat de foto's en verhalen eigenlijk te mooi en interessant zijn om gewoon weg te gooien, hebben we ze beschikbaar gemaakt via statische HTML pagina's. Op deze manier kunnen we er toch nog van blijven genieten, want het was een ervaring om nooit meer te vergeten!

Alle verhalen (in het Nederlands) en foto's zijn te bekijken via de onderstaande links:


Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via

Website offline

Thursday September 29th 2016 by edvar

Almost 10 years ago, in 2007, Daniëlle Horenberg and Edvar van Daalen made a fantastic trip around the world. All stories were shared with family and friends using a self-made blog at www.ContinentHopping.com.

This blog has been online for almost 10 years, but due to the very old software (Wordpress 2.0.3) and the increasing abuse by hackers, we decided to take the Wordpress site offline. However, the photos and stories are too beautiful and interesting to just throw away, so we made them available using static HTML pages. In this way, we can still enjoy them, as this trip really was an experience we will never forget!

All stories (in English) and photos can be found using the next links:


For more information, please contact us on

       Einde ...